Новини
Кримінал

Хмельницькі поліцейські затримали російського нелегала з багатим кримінальним минулим

У Хмельницькому поліцейські спільно з колегами із міграційної служби затримали 33-річного громадянина Російської Федерації, який нелегально перебував на території України і міг вплинути на криміногенну обстановку в регіоні, оскільки на батьківщині неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

“Громадянин Російської Федерації порушив встановлені ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» строки перебування в Україні і перейшов на нелегальне становище”, – повідомили у поліції.

Хмельницький міськрайонний суд прийняв рішення про поміщення його до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, для проведення процедури його ідентифікації, оскільки в чоловіка втрачені документи, що посвідчують особу. Після проведення цієї процедури нелегала буде видворено за межі України.

Одразу з приміщення суду в супроводі працівників поліції та міграційної служби чоловіка доправили до пункту тимчасового перебування іноземців.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS