Новини
Події

До Хмельницького повернулися безпілотні літаки-розвідники

Один із підрозділів полку дистанційно-керованих літальних апаратів, який брав участь у навчаннях в Херсонській області, повернувся до пункту постійної дислокації в обласному центрі. Залізничні платформи з бойовою технікою та автомобілями забезпечення прибули до залізничної станції «Хмельницький», повідомляє прес-служба Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (Хмельницький).

Як повідомив командир полку полковник Сергій Бурденюк, підрозділ очолюваної ним військової частини повернувся з навчань підрозділів зенітних ракетних військ Повітряних Сил та ЗРП сухопутної компоненти, що пройшли на Державному випробувальному полігоні «Ягарлик».

— Ми провели свої тактико-спеціальні навчання. Перевіряли дії, навченість військовослужбовців з передислокування залізничним ешелоном з ППД до визначеного району, спроможність вміння та навики з виконання практичних пусків літаків-розвідників. Пусками своїх літаків ми забезпечили випробування зенітних ракетних комплексів протиповітряної оборони Сухопутних військ та Повітряних Сил Збройних Сил України. Наша техніка, переважно, виконувала функцію малорозмірної, складної повітряної мішені, — підкреслив командир полку «безпілотників» полковник Сергій Бурденюк.

Крім того, полковник Сергій Бурденюк зауважив, що визначений бойовий склад ескадрильї полку, стартові загони, підрозділи забезпечення бойових пусків літаків-розвідників пройшли на півдні України хороше випробування «боєм», підігруючи підрозділам зенітних ракетних військ Повітряних Сил та ЗРП сухопутної компоненти.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS