Новини
Інфраструктура

Завтра у Славуті можуть зупинити роботу котелень

До КП «Славутське ЖКО» надійшло звернення від ПАТ «Хмельницькгаз», в якому вказується вимога щодо призупинення з 1 березня роботи котелень міста у зв’язку із проведенням не повних розрахунків за  газ за договірними зобов’язаннями. При цьому виникнення вказаної заборгованості зумовлено  заборгованістю держави перед підприємством через різницю в тарифах у розмірі 13 млн. грн, несвоєчасними розрахунками по субсидіях, які в сукупності із заборгованістю населення за спожиті послуги становлять 7 млн. грн, повідомляє прес-служба Славутської міськради.

За таких умов комунальне підприємство – надавач послуг з теплопостачання населенню міста – перебуває у вкрай скрутному фінансовому становищі та не спроможне забезпечити своєчасне фінансування зобов’язань за договорами постачання природного газу.

Враховуючи ситуацію, міський голова Василь Сидор в терміновому порядку направив звернення до Кабінету Міністрів України, Голови Хмельницької ОДА, ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України», Славутського  відділення ПАТ  «Хмельницькгаз» щодо недопущення припинення подачі газу та негайного погашення заборгованності Держави перед КП «Славутське ЖКО» .

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS