Новини
Суспільство

Хмельничанку призначили менеджером Львівської філії Суспільного

Національна суспільна телерадіокомпанія України оголосила результати конкурсу на посаду менеджера Львівської філії Суспільного. Про це повідомила прес-служба НСТУ.

Члени правління Національної суспільної телерадіокомпанії України із 4 заявок обрали менеджером Львівської філії Тетяну Колісніченко, яка з 3 грудня тимчасово виконувала обов’язки менеджера філії. За цей час у філії провели ремонти приміщень, оптимізували площі та оновили студію інформаційної програми й проекту “Тема дня”.

“Найближчим часом плануємо відремонтувати покрівлю головного корпусу філії та зробити ремонт на “прохідній”, а також — оновити студію ранкового проекту телеканалу. Окрім цього, зараз активно шукаємо орендарів для вивільнених приміщень у філії, — розповіла менеджерка UA: ЛЬВІВ Тетяна Колісніченко. — Хочу, щоб Львівська філія Суспільного була затишною і для гостей наших ефірів, і для працівників. Щойно потеплішає — приберемо сад, який є окрасою території UA: ЛЬВІВ, та зробимо його відпочинковою зоною”.

Раніше Тетяна Колісніченко обіймала посаду виконавчого директора Хмельницької філії НСТУ «Поділля-центр». Окрім цього, вона має досвід роботи у ЗМІ, працювала кореспондентом, завідуючою відділом у хмельницькій комунальній газеті «Проскурів», а також кореспондентом, заступником редактора обласної газети «Подільський кур’єр». Тривалий час працювала головним редактором медіа-корпорації «Є».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS