Новини
Афіша

У Хмельницькому покажуть виставку про межі підсвідомості

У хмельницькій арт-галереї MASLO 7 березня відкриється виставка молодої київської художниці Поліни Щербини “Жи.Za межами підсвідомості”.

Ця експозиція є першим персональним висловлюванням авторки у форматі цілісної експозиції. Закінчивши Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури (Київ), художниця продовжує творчі експерименти у таких традиційних медіа, як живопис та графіка, паралельно працюючи із фотографією та інсталяцією.

Експозиція «Жи.Za» виходить із тісної співпраці галереї та авторки, що брала у 2018 році участь в резиденції MASLO. Відтак, проект є результатом послідовної та довготривалої взаємодії.

«Наскільки реальна ця мить? І, чи насправді ви знаходитесь там, де думаєте?», — ставить ці та інші подібні питання Поліна Щербина та продовжує —  «Як саме ми сприймаємо світ навколо – хто вирішує: що у ньому реальність, а що вигадане?». Проект, що дебютує в розрізі персональних висловлювань художниці, насправді ставить амбіційні питання: чи можливо визначити реальність? А вигадку? Можливо, він ставить питання навіть ще радикальніше: якщо мистецтво — це і є територія вигаданого, то чи проливає воно світло на наше реальне життя?

Відкриття  відбудеться 7.03 о 18:30. Виставка триватиме до 30.03 включно

Години роботи: 12:00-19:00. Вхід вільний.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS