Новини
ДТП

На Хмельниччині в ДТП потрапили маршрутки: є травмовані

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини двох ДТП за участі маршрутних автобусів. Аварії сталися вчора, 4 березня, в м. Хмельницькому та Славутському районі. У результаті ДТП травми отримали троє людей, повідомили у секторі комунікації обласної поліції.

Зазначається, що в селі Старий Кривин по вулиці Привокзальній 23-річний місцевий житель на автомобілі «Део Нексія» зіткнувся автобусом сполученням «Нетішин — Кривин» під керуванням 55-річного жителя м. Нетішин, який рухався в попутному напрямку.

“У результаті ДТП травми отримали водій легковика та його 18-річна пасажирка. В обох діагностували переломи лівої ноги та госпіталізували до травматологічного відділення Нетішинської міської лікарні. Стан здоров’я — задовільний. В автобусі ніхто не постраждав”, – розповіли у поліції.

А у Хмельницькому близько 15.10 години по вулиці Проскурівського Підпілля 33-річний місцевий житель, керуючи маршрутним автобусом, здійснив різкий маневр, у результаті чого 66-річний пасажир не втримався за поручні, впав і зламав праву руку. Потерпілого госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS