Новини
Кримінал

У Нетішині жінка отримала 13-ту судимість

Нетішинський міський суд визнав винною обвинувачену в крадіжці, вчиненій повторно та остаточно покарав її 2 роками 5 місяцями позбавлення волі. Як повідомляє прес-служба апеляційного суду, у жінки це вже тринадцята судимість, десять з яких – за крадіжки.

“Цього разу жінка «відмітилася» в трьох магазинах Нетішина, таємно викравши 2 подарункові набори зі станками для гоління, джинси і продукти харчування”, – повідомили у суді.

Як зазначається, 48-річна обвинувачена провину визнала, вибачилася перед представниками потерпілих підприємців. Ті, навзаєм, просили суворо не карати.

Суд призначив покарання за інкримінований злочин у виді 2 років позбавлення волі та частково приєднавши до цього вироку невідбутої частини покарання, призначеного вироком Славутського міськрайонного суду від 19 жовтня 2018 року (2 роки позбавлення волі, звільнення від відбування покарання на 1 іспитовий рік), з урахуванням строку попереднього ув’язнення з 12 січня 2019 року, призначив їй остаточне покарання – 2 роки і 5 місяців ув’язнення.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS