Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому відремонтують понад сотню прибудинкових територій

У Хмельницькому стартували ремонтні роботи на прибудинкових територіях. Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Олександр Симчишин.

“Ранній старт! Перший капітальний ремонт прибудинкової території на Панаса Мирного, 31. Загалом плануємо понад 20 об`єктів капітального ремонту і до 100 поточного”, – написав мер.

За його словами, в дворі на Панаса Мирного, 31 цікава історія. Саме тут понад 2 роки тому зупинили забудову зеленої зони, відвели ділянку під ще один сквер на Озерній, а тепер розпочали капітальний ремонту прибудинкової.

За інформацією відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства, загалом у 2019 році капітальним ремонтом буде відремонтовано 25 прибудинкових територій на загальну суму 20 млн грн та понад 43 двори – поточним ремонтом на суму – 4 млн грн.

Уже виготовлено проектно-кошторисну документацію та передано на експертизу на капітальний ремонт прибудинкових територій, розташованих за адресами: вул. Чорновола, 56; вул. Курчатова, 92/1; вул. Залізняка, 22/1 (водовідведення). Розробляються проекти на оновлення капітальним ремонтом дворових територій на Тернопільській, 34/5 та Львіському шосе, 14.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS