Новини
Дозвілля

У Хмельницькому презентували фотовиставку фондових світлин

У міському музеї-студії фотомистецтва 7 березня на загал виставили колекцію з 55 робіт, авторами яких є 33 фотохудожників – не лише з Хмельницького, а й з україни та навіть з-за кордону. Портрети та пейзажі, натюрморти та жанрові світлини – виставка не має однієї конкретної тематики, проте в ній зібрали, здається, краще з кращого з того, що протягом майже 10 років виставлялося у залах музею. Нагадаємо, Хмельницький музей-студія фотомистецтва був відкритий 7 вересня 2010-го, і  наступного року святкуватиме свій перший ювілей.

Роботи, представлені в експозиції, свого часу вже виставлялися у стінах музею – за час його існування було проведено 112 стаціонарних виставок, на яких поціновувачам фотомистецтва показали близько 5000 робіт. Тож хмельничани, які постійно відвідують єдиний в України фото-музей, можуть побачити на цій виставці знайомі з минулих років роботи.

Оскільки фонд музею налічує майже дві тисячі творів сучасного фотомистецтва, надалі, кажуть організатори виставки, можливо, подібні експозиції матимуть тематичне спрямування. Тож хмельничани ще не раз можуть завітати до музею та переглянути «Краще з фондів».

Виставка у музеї-студії фотомистецтва працюватиме до 7 квітня.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS