Новини
Дозвілля

Дитяча команда з Кам’янця вразила журі у молодіжній Лізі сміху

Учора, 12 березня, у Вінниці відбувся фестиваль 2-ї Вінницької регіональної Ліги сміху. Учасниками фестивалю стали 3 команди гумористів із Кам’янця-Подільського: «Стархаус», «2 з половиною жінки» та «4х4». Усі вони показали вищий клас під час своїх виступів та зібрали масу овацій залу та посмішок тренерів. Про це повідомили у прес-службі міської ради Кам’янця-Подільського.

Команда «Стархаус» стала однією із найяскравіших команд фестивалю вінницької «регіоналки» – її підтримували усі глядачі, а 3 членів журі встали, тим самим обравши команду до участі в сезоні. Гумористи обрали тренером Івана Люлєнова, відомого публіці як члена команди «Стоянівка», котра двічі ставала чемпіоном Ліги сміху.

Особливість команди «Стархаус» – те, що це практично єдина цілком дитяча команда, яка бере участь у Лізі сміху. Учасники: Віка Фроімчук, Влад Кондратов, Влад Дзьордзій, Маша Сіроцінська, Поліна Вінник, Злата та Маргарита Мазур, Глєб Свирида, Влад Яловий, Сашко Ковалюк та Сашко Довгалюк. Керівник команди – Наталя Онищук. Вік учасників – від 8 до 15 років.

Команда «Стархаус» дякує за наставництво редакторам Вінницької регіональної Ліги сміху Дмитро Голубєву та Рустему Ємерсалієву, а також за підтримку простору розвитку «Starhouse» і компанії «Нова будова».

Із фестивалю стартував 2 сезон Вінницької регіональної Ліги Сміху. До участі було відібрано 18 команд, з них 14 пройшло у сезон. Тренери сезону Вінницької регіональної «Ліга Сміху»:

  •    Ірина Сопонару – «Вінницькі»;
  •    Андрій Рибак – «Отдыхаем вместе»;
  •    Дмитро Балюк – « Вінницькі перці»;
  •    Віктор Розовий – «Загорецька Людмила Степанівна»;
  •    Дмитро Зелінський – «Отдыхаем вместе»;
  •    Вадим Новицький – «30+»;
  •    Іван Люлєнов – «Стояновка».

Зазначимо, що 22 квітня відбудеться 1/8 фіналу, ¼ – 30 вересня, ½ – 11 листопада, а фінал – 16 січня 2020 року.

Нагадаємо, команда «Наш формат», яка стала одним із переможців Вінницької регіональної Ліги сміху, наразі грає у телевізійному сезоні «Ліги сміху», обравши тренером актора Юрія Ткача.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS