Новини
Суспільство

Зведений загін хмельницьких поліцейських повернувся із зони ООС

Із двомісячного відрядження в зону проведення Операції Об’єднаних Сил повернулися 30 працівників поліції Хмельниччини. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

“В Донецькій області хмельницькі правоохоронці несли службу на блокпостах, допомагали місцевим поліцейським в охороні публічного порядку та виконували інші завдання, поставлені керівництвом”, – йдеться у повідомленні.

Більшу частину загону склали досвідчені бійці спецроти «Богдан», серед яких і одна дівчина — старший інспектор роти Вікторія Іванюк, для якої це було вже друге відрядження в зону ООС. До речі, за відмінну службу Вікторія була нагороджена відзнакою Командувача об’єднаних сил «Козацький Хрест», а начальник ГУНП Василь Віконський вручив поліцейській відзнаку «Єдність та патріотизм».Крім того, цього разу до складу зведеного загону поліцейських Хмельниччини входили і патрульні поліцейські.

Після повернення додому хмельницькі поліцейські отримали невеличку відпустку, а тим часом інший зведений загін, який вирушив їм на заміну в неділю, вже заступили на службу в зоні ООС.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS