Новини
ДТП

У Хмельницькому нетверезого водія “виховувала” матір

Днями на службу 102 надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля “Chery” та поїхав у невідомому напрямку. Прямуючи на місце правопорушення, інспектори помітили автомобіль з орієнтування на вулиці Тернопільська. Інспектори подали кермувальнику сигнал про зупинку транспортного засобу, проте чоловік на нього не відреагував та почав утікати.

Невдовзі в дворі одного з будинків водій наїхав на бордюрний камінь та дерево, в результаті чого транспортний засіб перекинувся на дах. Під час ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження. Водій жодних травм не отримав.

Під час спілкування із водієм інспектори одразу помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти огляд у встановленому законом порядку. Кермувальник відмовився робити це як на місці, так і у медичному закладі.

«В тебе вагітна дружина, ти можеш хоча б заради неї бути людиною» – з такими словами, в присутності патрульних, проводила профілактичну бесіду мати водія автомобіля.

На місцевого мешканця 1993 року народження, патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП, протокол за статтею 124 (за вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та протокол за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Не змушуйте рідних та близьких ніяковіти за ваші вчинки«В тебе вагітна дружина, ти можеш хоча б заради неї бути людиною» – з такими словами, в присутності патрульних, проводила профілактичну бесіду мати водія автомобіля. 11 березня, на службу 102 надійшла інформація про те, що водій у стані сп’яніння сів за кермо автомобіля Chery та поїхав у невідомому напрямку. Прямуючи на місце правопорушення, інспектори помітили автомобіль із орієнтування на вулиці Тернопільська. Інспектори надали кермувальнику автомобіля Chery вимогу про зупинку транспортного засобу, на яку чоловік не відреагував та почав утікати. Невдовзі, в дворі одного з будинків водій допустив наїзд на бордюрний камінь та дерево, в результаті чого транспортний засіб перекинувся на дах. Під час ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження. Водій жодних травм не отримав.Під час спілкування із водієм, інспектори одразу помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку. Кермувальник відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння як на місці так і у медичному закладі.На місцевого мешканця 1993 року народження, патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 (керування із ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП, протокол за статтею 124 (за вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та протокол за статтею 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.Вкотре наголошуємо у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку своє життя та здоров’я, а також інших учасників дорожнього руху.#patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Четвер, 14 березня 2019 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS