Новини
Події

У Хмельницькому спецпризначенці приєдналися до всеукраїнського флешмобу

Сьогодні, 14 березня, об 11 ранку на майданчику біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, що біля залізничного вокзалу, лунали мелодії у виконанні військових музик. Військовий оркестр 8 окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних сил України долучився до флешмобу, який проходит у багатьох містах України в рамках акції до Дня добровольця.

Військові виконали “Інтро”, фанфара «Україна», Церемоніальний марш та марш «Сини Батьківщини»  – композиції, які лунали на минулорічному параді до Дня Незалежності України.

І хоч подивитися на флешмоб зібралося не так багато хмельничан, та дехто з глядачів, витираючи сльози, ділився емоціями: “Які молодці хлопці!”. Багато хто знімав фото та відео на згадку.

Нагадаємо, подібні флешмоби проводяться в Україні зазвичай саме на залізничних вокзалах. Така локація вибрана не випадково, адже саме залізничним транспортом військові від’їздять до місця служби та повертаються додому.

Крім Хмельницького флешмоб проходить ще у десяти обласних центрах України: Київ, Вінниця, Житомир, Дніпро, Миколаїв, Львів, Одеса, Рівне, Харків, Чернігів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS