Новини
Суспільство

Владу Шепетівки примусять провести конкурс на послуги з вивезення сміття

Господарський суд Хмельницької області видав наказ про примусове виконання рішення, яким зобов’язав виконавчий комітет Шепетівської міської ради виконати рішення Хмельницького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Як повідомлялось раніше, рішенням від 22 грудня 2017 року Відділення зобов’язало виконавчий комітет Шепетівської міської ради припинити бездіяльність, зокрема, провести конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів в територіальних межах м. Шепетівка у зв’язку із набуттям чинності змін до законодавства про відходи.

Натомість виконавчий комітет проінформував, що рішення від 9 серпня 2011 року №10, яким визначено виконавців робіт з вивезення побутових відходів у м. Шепетівка, є чинним.

Позов Відділення до виконавчого комітету Шепетівської міської ради про зобов’язання виконати рішення відділення був задоволений господарським судом Хмельницької області.

Проте виконавчий комітет Шепетівської міської ради відмовляється добровільно виконати рішення відділення та рішення господарського суду.

Наказ про примусове виконання рішення направлено до відділу примусового виконання Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.  

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS