Новини
Суспільство

Операція “Мігрант”: на Хмельниччині перевірятимуть іноземців

Поки що триває підготовчий етап операції, а з 16 березня по 31 травня підрозділи Головного управління Нацполіції спільно з Управлінням Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, прикордонниками та Управлінням Держпраці перевірятимуть законність перебування на території краю іноземних громадян, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Для належної взаємодії та обміну інформацією в Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області пройшла спільна координаційна нарада, під час якої представники служб обговорили алгоритм і порядок дій в рамках проведення операції «Мігрант».

Нагадаємо, що аналогічні заходи вже проводились в області у серпні минулого року. Тоді завдяки взаємодії підрозділів МВС в області було виявлено 128 порушників міграційного законодавства, з них 61 — нелегальний мігрант. В подальшому було прийнято 57 рішень щодо примусового повернення за межі України, а також 12 рішень про заборону в’їзду на територію України. Також було винесено 128 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності порушників та накладено штрафів на суму майже 180 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS