Новини
Події

У парку поблизу Нетішина вирізали дерева

Як повідомили місцеві активісти, сьогодні вдень у Кривинському парку було помічено вантажне авто ЗІЛ-131 та людей, які вирізали тверді породи дерев за допомогою бензопили. Про це повідомляє відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Кривинський парк — парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні. Розташований у селі Старий Кривин Славутського району Хмельницької області на північній околиці села. Повз парк проходить Південно-Західна залізниця. Площа 30,5 га.

Керівник комунального підприємства “Кривинське лісопаркове господарство” Старокривинської сільської ради Іван Шмат повідомив активістам, що це видаляються сухостої для Старокривинського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Однак, голова Старокривинської сільської ради Василь Малинюк і адміністрація будинку-інтернату не підтвердили цю інформацію.

На місці працюють працівники поліції, проводяться слідчі дії. Правоохоронці беруть свідчення у очевидців. Як стало відомо з першоджерел, кілька місяців тому вантажний автомобіль ЗІЛ-131 був затриманий у Солов’ї.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS