Новини
Суспільство

У Хмельницькому запрацює «Школа сучасних лідерів» для студентів ВПУ

Громадсько-політичні студії “Школа сучасних лідерів” – проект, покликаний дати молодій людині необхідний мінімум знань для успішного досягнення поставлених цілей. Участь у студіях допоможе осягнути питання лідерства та комунікації, знайти своє покликання, вільно та впевнено почуватися в соціумі. Це серія тренінгів, лекцій, інтерактивних ігор, які допоможуть здобути навички з побудови команди та сформувати проактивний прошарок у нашому місті.

Участь у цікавому та навчальному заході уже взяли студенти вищих навчальних закладів Хмельницького та школярі старших класів загальоосвітніх закладів міста. Тепер навчатися та здобувати потрібні навички для подальшого зростання активними та свідомим громадянами зможуть отримати студенти професійно-технічних училищ.

Протягом трьох днів, з 20 до 22 березня, учасники громадсько-політичних студій матимуть можливість отримати потрібні знання, познайомитися із новими людьми та заслухати цікавих спікерів. Також у неформальній обстановці поспілкуватися із Хмельницьким міським головою Олександром Симчишиним.

Початок навчання 20 березня о 12:00 у малій залі Хмельницької міської ради (вул. Гагаріна, 3). Тривалість навчання – 3 дні.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS