Новини
Культура

Володимир Яворівський презентував хмельничанам свій новий роман

Український письменник, громадсько-політичний діяч, один із найдосконаліших майстрів слова провів низку зустрічей в обласних центрах України. Володимир Яворівський повернувся у велику літературну діяльність після п’ятнадцятирічної перерви, пов’язаної з активною політичною та громадською діяльністю. У перший день свого перебування на Хмельниччині відомий письменник зустрівся в обласному літературному музеї з місцевими літераторами, прихильниками його художнього слова, повідомляє прес-служба Хмельницької обласної ради.

Володимир Яворівський презентував хмельничанам свій новий роман «У мене вечеряв Ісус. Княгиня Ольга – велика грішниця, яка стала святою», який розповідає про княгиню Ольгу, якою її не знали, про те, як вільнолюбива полянка Прекраса заради єдності Київської держави стала владною й безкомпромісною правителькою. У книзі майстерно поєднані історичність із художністю та психологізмом.

Відомий український письменник також мав творчі зустрічі у Хмельницькій загальноосвітній школі № 18 імені В´ячеслава Чорновола та в інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS