Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали іноземця-наркоторговця

Під час проведення профілактичної операції «Мігрант» детективи ГУНП в Хмельницькій області затримали громадянина сусідньої держави, якого підозрюють у незаконному обігу наркотиків.

30-річний молодик потрапив у поле зору правоохоронців ще влітку 2018 року — його запідозрили у систематичному збуті амфетаміну, який є особливо небезпечною синтетичною наркотичною речовиною. Кілька місяців поспіль поліцейські збирали доказову базу та документували злочинну діяльність чоловіка, доки не з‘явилося достатньо підстав для його затримання. Наркозбувача затримали прямо під час чергової оборудки, в ході якої він за 1200 гривень продав два пакетики амфетаміну. Зазвичай клієнтів він шукав у близькому оточенні, серед знайомих.

Стосовно підозрюваного відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

У якості запобіжного заходу підозрюваному обрали тримання під вартою.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS