Новини
Здоров’я

У Славуті тимчасово не відпускають “доступні ліки”

Договори з аптечними закладами міста Славута на 2019 рік на відпуск лікарських засобів за програмою “Доступні ліки” були заключні комунальним закладом Славутська центральна районна лікарня ім. Ф.Михайлова, засновником якої є Славутська районна рада, а головним розпорядником коштів – Славутська районна державна адміністрація. Відпуск ліків за вказаною програмою в місті Славута здійснювало 8 аптечних закладів. Про це повідомляє сайт міськвиконкому.

У зв’язку з прийняттям Славутською районною радою рішення про перетворення Славутської ЦРЛ в комунальне некомерційне підприємство, та здійсненням Славутською ЦРЛ заходів з перетворення, починаючи з 22 лютого 2019 року Славутська ЦРЛ припинила фінансувати видатки по програмі “Доступні ліки”. Таким чином відпуск ліків по програмі “Доступні ліки”, аптечними закладами міста Славути здійснювався тільки до 22.02.2019 р. включно.

За повідомленням посадових осіб Славутської районної державної адміністрації, ними прийнято рішення про те, що договори з суб’єктами господарської діяльності – власниками аптечних закладів, на подальше фінансування видатків за державною програмою “Доступні ліки”, будуть укладатися Славутською районною державною адміністрацією. Станом на 01.03.2019 року така робота проводиться і найближчим часом відпуск ліків має бути відновлено.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS