Новини
Інфраструктура

Хмельницький слідчий ізолятор обладнали відеокамерами

Триває модернізація державної установи “Хмельницький слідчий ізолятор”: там обладнали центр відеомоніторингу для підвищення надійності нагляду за затриманими.

“Завдяки сучасній комп’ютерній техніці та глобальній мережі Інтернет вартовий центру відеомоніторингу слідчого ізолятору матиме змогу миттєво реагувати на можливі зміни оперативної обстановки, а також стежити за дотриманням законності та правопорядку як персоналом установи так і особами взятими під варту”, – йдеться у повідомленні установи на сторінці у Фейсбуці.

Окрім того, в ізоляторі продовжують покращувати побутові умови для несення служби особового складу. Цього року зробили капітальний ремонт їдальні.

“Підлогу та стіни оздоблено сучасною кахельною плиткою, замінено дерев’яну віконну раму на енергозберігаюче металопластикове вікно, встановлено сучасні та надійні кухонні меблі і енергоощадну побутову техніку”, – додають у СІЗО.

Найближчим часом в установі планують відремонтувати приміщення для переодягання особового складу установи, приміщення КПП з пропуску людей тощо.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS