Новини
ДТП

На Хмельниччині 18-річний водій без посвідчення збив на смерть пішохода

На Хмельниччині слідчі з’ясовують обставини ДТП, в якій загинув 37-річний чоловік. Аварія сталась вчора, 24 березня, близько 04.45 години на автодорозі “Житомир — Чернівці” між селами Вишнопіль та Старий Остропіль Старокостянтинівського району. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначається, що 18-річний житель селища Любар Житомирської області на автомобілі “Мерседес Спринтер” збив 37-річного жителя села Коржівка. Пішохід від отриманих травм помер на місці події.

“Водій керував транспортним засобом без водійського посвідчення. Відповідно, патрульні винесли йому постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – повідомили у поліції.

Автомобіль вилучили та помістили на штрафмайданчик. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS