Новини
Здоров’я

Ремонт райлікарні на Хмельниччині: що роблять і за скільки

У Славутській центральній районній лікарні триває процес реформування: її перетворюють у комунальне некомерційне підприємство. Як пояснюють у районній раді, це не лише зміна статусу, а й покращення матеріальної бази підприємства. Відтак, уже розпочали капітальний ремонт інфекційного відділення, а торік за рахунок коштів районного бюджету там замінили покрівлю.

“В поточному році для проведення ремонту інфекційного відділення з районного бюджету виділено 700 тис. грн, з бюджету Улашанівської ОТГ 250 тис. грн, з бюджету Крупецької ОТГ – 200 тис. грн. Також маємо інформацію про те, що Славутською міською радою планується виділення коштів  в сумі 500 тис. грн”, – повідомляють у районній раді.

Наразі триває ремонт операційного блоку травматологічного відділення. На ці роботи з районного бюджету виділили 200 тис. грн. та 60 тис. грн. на придбання вікон та дверей. Незабаром планується ремонт у санвузлах та палатах відділення.

Як додають у райраді, вже завершують проектно-кошторисну документацію капітального ремонту (заміни) покрівлі травматологічного відділення і проект капітального ремонту хірургічного відділення із заміною обладнання операційного блоку.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS