Новини
Політика

Юрій Кармазін у Хмельницькому розповів про справедливість, вибори та моральні цінності

Кандидат у Президенти України відвідав обласний центр у суботу, 23 березня. Поспілкуватися з ним до Хмельницької торгово-промислової палати прийшло понад півсотні хмельничан, серед яких було чимало військових та козаків. За понад дві години Юрій Анатолійович розповів про чимало речей, які його, як громадянина та кандидата в керівники держави, найбільше хвилюють.

Значну частину свого виступу Юрій Кармазін, як правозахисник, присвятив питанням відстоювання справедливості, навівши чимало прикладів, коли доводилося захищати права українців. Зокрема, детально зупинився на справі колишнього керівника “Хмельницькобленерго” Олександра Шпака, якого звинувачували у розтраті чималої суми коштів та навіть у сепаратизмі.

Також не обійшов увагою  кандидат у президенти медичну реформу, зазначивши, що «Україна перестає бути соціальною державою, бо в селах вона вже не забезпечує захист людей». Акцентував на тому, що в державі наразі закрито понад три тисячі ФАПів та понад сотню відомчих лікарень. Та пообіцяв, вже як кандидат у президенти, що всі ці установи будуть знову відкриті, а їх робота відновлена.

Юрій Кармазін також зазначив, що виступає на захист моральних цінностей в українському суспільстві та проти пропаганди ЛГБТ і спроби узаконення одностатевих стосунків: «Я – віруюча людина, я проти Содома і Гомори. Я проти того, щоб сьогодні це здійснювали (вносили зміни у статтю 51 Конституції України в частині «Шлюб грунтується на вільній згоді жінки і чоловіка» – ред.), ще й за державний кошти. Я проти того, щоб порушували наші козацькі устої. Я маю вказівки громадянського суспільства, я маю прохання матерів, сімей, я маю прохання різних церков не допустити цього».

Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливості зриву виборів, Юрій Кармазін зазначив, що він «спиною відчуває, що робиться зараз все владою, щоб зірвати вибори. Йдуть погрози членам комісій. Суспільство зіпсували – окремі кандидати платять членам комісій шалені кошти, а інші працюють безкоштовно. Все це веде до зриву виборів».


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS