Новини
Новини ОТГ

Тергромада на Хмельниччині забезпечила себе відеонаглядом

У селищі Довжок, що на Кам’янеччині, встановили сучасну систему відеонагляду — шість камер спостереження, дві з яких — інтелектуальні. У цілодобовому режимі доступ до відео мають працівники Кам’янець-Подільського відділення поліції, що допомагає оперативно реагувати на дрібні правопорушення та розкривати злочини.

Загалом на території Хмельницької області на сьогодні встановлено близько півтисячі камер спостереження, доступ до яких мають працівники поліції. А це додаткові «очі», які працюють в цілодобовому режимі і допомагають розкривати різного роду правопорушення.

Системи відеонагляду вже працюють в містах обласного значення, зараз до оснащення відеокамерами долучаються інші райони і селища. Довжоцька сільська рада – перша громада в Кам’янець-Подільському районі, яка встановила в себе на території сучасну систему відеоспостереження. Камери встановлені на усіх виїздах із селища та в місцях масового скупчення людей.

Найближчим часом системи відеонагляду на Кам’янеччині планують також встановити в Гуменецькій та Слобідко-Кульчієвецькій об’єднаних тергромадах.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS