Новини
Суспільство

Підозрюваного у смертельній ДТП у Красилові взяли під варту

Слідчий суддя Красилівського районного суду обрав запобіжний захід чоловіку, якого підозрюють у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинув 84-річний пенсіонер. Підозрюваному призначили 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави у сумі 134 470 гривень. Раніше, 26 березня, слідчий суддя арештував його авто, яке визнали речовим доказом,  і призначив низку експертиз, повідомляє прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «Пежо Партнер» сталася 25 березня у Красилові. За даними досудового слідства водій у нетверезому стані наїхав на пішохода, який стояв на узбіччі біля свого господарства. З місця ДТП підозрюваний зник. Від отриманих травм того ж дня потерпілий помер у лікарні.

Наразі триває досудове слідство.

Згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS