Новини
Суспільство

У Хмельницькому патрульні зупинили 7 водіїв з ознаками сп’яніння

Вулиця Заводськапатрульні зупинили водія Daewoo за порушення ПДР. Водій також не виконав вимогу патрульних про зупинку, тому його довелося наздоганяти та блокувати. Чоловік пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу драгер, показник — 2,95 проміле.

Вулиця Залізняка — водія Volkswagen зупинили за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння, показник — 1,03 проміле.

Вулиця Бандери — водія KIA зупинили за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння, показник — 2,17 проміле.

Вулиця Зарічанська — водія KIA зупинили за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння, показник — 1,60 проміле.

Вулиця Кам’янецька — патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння, показник — 2,04 проміле.

Провулок Торф’яний — водій ГАЗ не впорався з керуванням та наїхав на огорожу. В результаті аварії ніхто не постраждав. Кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння та відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановлений законом спосіб.

Вулиця Курчатова — патрульні зупинили водія ВАЗ за порушення ПДР. Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння, показник — 3,04 проміле.

“…Давно вже я не пам’ятаю, стільки нетверезих водіїв в Хмельницькому за одну ніч. Добре що ми їх виявили до того, як вони накоїли біди…” – прокоментував нічні події заступник командира 3 роти Максим Ткач.

На всіх водіїв патрульні склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування в стані алкогольного сп’яніння або відмову від проходження огляду на стан сп’яніння у законом встановлений спосіб, а на винуватця ДТП додатково склали протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди без потерпілих. Також на всіх порушників винесені постанови за їх порушення ПДР, що і стало причиною зупинки цих водіїв.

За керування в стані сп’яніння передбачена адміністративна відповідальність, мінімальна санкція за дане правопорушення — штраф у розмірі 10.200 гривень та рік позбавлення права керування транспортними засобами! Невже не краще викликати знайомого тверезого водія чи скористатись послугами таксі?

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS