Новини
Події

Хмельницькі податківці вилучили незаконного пального на 2,5 мільйона гривень

На Хмельниччині податкові міліціонери вилучили з незаконного обігу пального на суму 2,5 мільйона гривень. Фіскали встановили, що на території обласного центру двоє громадян, не будучи зареєстровані як фізичні особи-підприємці та не маючи відповідних дозвільних документів,здійснюють реалізацію пального із стаціонарних АЗС.

“Співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Хмельницькій області у ході проведення операції «Акциз-2019» викрили місцевих жителів, які займалися незаконною реалізацією паливно-мастильних матеріалів, та вилучили з протиправного обігу велику партію підакцизної продукції”, – повідомили у фіскальній службі.

З незаконного обігу вилучили та передали на відповідальне зберігання 15 тисяч літрів бензину марки А-95, 45 тисяч літрів дизельного пального та 15 тисяч літрів скрапленого газу загальною орієнтовною вартістю понад 2,5 мільйона гривень, а також автомобіль марки DAF із цистерною-напівпричепом та 4 ємності з 3-ма автозаправними колонками.

За вказаним фактом на правопорушників склали протоколи про адміністративні правопорушення за частиною.1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS