Новини
Суспільство

У Славуті впроваджують нові електронні сервіси

Славутська міська ОТГ увійшла в список громад-переможців, що візьмуть участь у реалізації проекту «Безкоштовне створення та впровадження веб-сервісу Електронні консультації з громадськістю». Про це повідомляє прес-служба міськради.

Зазначається, що конкурсний відбір проводила Агенція інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності у партнерстві із Асоціацією міст України.

Новий веб-сервіс, який невдовзі з’явиться на офіційному сайті міста, дасть можливість проводити Е-консультації трьох видів:

  1.         Електронне опитування – це проведення опитування задля виявлення громадської думки з питань, віднесених до відання місцевого самоврядування.
  2.         Електронні консультації з громадськістю – це оприлюднення пропозиції щодо вирішення певного питання з можливістю коментування учасниками е-консультацій та внесенням власних коментарів.
  3.         Електронне обговорення нормативно-правового акту – це оприлюднення проекту нормативно-правового акту органами місцевого самоврядування з можливістю коментування документу учасниками е-консультацій та внесенням власних коментарів.

На сьогодні уже уже підписано відповідний Меморандум про співпрацю між Славутською міською ОТГ та Агенцією інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності, а також прийнято рішення виконавчого комітету «Про затвердження «Положення про електронні консультації та опитування в Славутській міській об’єднаній територіальній громаді».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS