Новини
Суспільство

На громадські проекти в Славуті дають мільйон гривень

Мешканці Славути можуть отримати до 140 тисяч гривень на реалізацію громадського проекту. Загальна сума – мільйон гривень. Про це повідомили у міськраді. Подача проектів триває з 1 квітня по 30 травня.

“Знаєш, що потрібно місту саме зараз? Готовий зробити власний внесок у розвиток міста, маєш цікаві ідеї, тебе вважають  активним громадянином? Поспішай реалізувати мрію! Подай свій проект вже цього року на участь у Конкурсі та отримай до 140 тисяч гривень на його реалізацію від міської ради наступного року”, – звертаються у міській раді до славутчан.

Як зазначається, обсяг громадського бюджету Славутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік затверджений у сумі мільйон грн. у тому числі: громадський бюджет – 700 тис. грн,  молодіжний бюджет – 300 тис. грн.

Згідно із положенням про Громадський бюджет Славутської міської ОТГ орієнтовна вартість одного проекту, представленого  в рамках громадського бюджету не може перевищувати 140 тис. грн.

Детальніше про Громадський бюджет, умови участі, бланки для написання проекту та інше читайте на офіційному сайті Славутської міської ради у розділі «Громадський бюджет».

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS