Новини
Події

Ув’язненому в Хмельницькому СІЗО намагались передати iPhone і 400 доларів

Працівники установи “Хмельницький слідчий ізолятор” вкотре попередили потрапляння до ув’язнених заборонених предметів. Про це повідомляється на сторінці установи у Фейсбуці.

Як зазначається, 1 квітня в приміщенні кабінету для проведення слідчих дій адвокат намагався передати одному із ув’язнених мобільний телефон марки iPhone 7, 1285 гривень, 400 доларів США та пластикову пляшку об’ємом 0,5 літра із залишками речовини коричневого кольору, яка мала різкий запах спирту.

За фактом співробітниками установи складено протокол про адміністративне правопорушення за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП (незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань), відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів який для прийняття рішення буде направлено до суду.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS