Новини
Інфраструктура

Замковий міст у Кам’янці заробив майже 300 тисяч гривень за місяць

Упродовж березня через територію частини Кам’янець–Подільського державного історичного музею-заповідника «Замковий міст» з оплатою проїхало близько 14 тисяч автомобілів. За інформацією міськради, надходження за в’їзд склали 287 845 грн, включно з ПДВ – 47974 грн., сума якого перерахована до державного бюджету.

Для надання послуги з обслуговування проїзду прямі витрати, яких зазнало комунальне підприємство «Побуткомбудсервіс», в звітному місяці склали 131078 грн. Основною статтею витрат є заробітна плата працівників та сплата податків і енергоносіїв.

До міського бюджету направлять 90951 грн. З них: податок на прибуток – 19583 грн; цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста – 71368 грн. Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник зможе використати 13381 грн на утримання своїх об’єктів.

На розвиток КП «Побуткомбудсервіс», яке і є відповідальним за організацію руху через територію частини Кам’янець–Подільського державного історичного музею-заповідника «Замковий міст», залишиться прибуток у розмірі 4461 грн.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS