Новини
Суспільство

У Хмельницькому завершили досудове розслідування за фактом смертельної ДТП

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась у лютому цього року у Хмельницькому. Водій автомобіля марки «ТОYОТА Land Cruiser Prado», рухаючись перехрестям на зелений дозволений сигнал світлофора, під час проїзду регульованого пішохідного переходу на проїзній частині вулиці Героїв Майдану, не надав переваги у русі пішоходу, який також переходив дорогу на зелений сигнал, та допустив наїзд на нього.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди 63–річна жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження не сумісні із життям та померла на місці події.
За результатами досудового розслідування стосовно водія, який порушив Правила дорожнього руху України, до Хмельницького міськрайонного суду направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS