Новини
Суспільство

На Хмельниччині водію-порушнику призначили 10 днів арешту

У лютому цього року, маючи вже одне судове стягнення, 60-річний мешканець Віньковеччини знову привернув увагу патрульних. Від проходження огляду на стан сп’яніння як на місці зупинки, так і в медзакладі він відмовився. Через два тижні, рухаючись заднім ходом, пенсіонер наїхав на припаркований автомобіль і залишив місце пригоди. Від огляду знову відмовився, хоча патрульний запідозрив ознаки сп’яніння.

Усі епізоди Віньковецький районний суд розглядав одночасно. Пенсіонера визнали винним у вчиненні адміністративних правопорушень: повторна протягом року відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння,  порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, залишення місця дорожньо-транспортної пригоди. І призначили порушнику 10 діб арешту, повідомляє прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

“З врахуванням кількості правопорушень та обставин, за яких вони вчинені, з урахуванням віку цієї особи, слід застосувати адміністративний арешт в мінімальному розмірі, оговореному санкцією статті, за яке передбачено максимальне покарання”, – йдеться у постанові суду.

Постанова набрала законної сили.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS