Новини
Афіша

Масштабний весняний забіг у Хмельницькому: хто біжить і навіщо

У Хмельницькому завтра, 9 квітня, о 13:00  відбудеться Весняний Фан-забіг для молоді, в рамках проекту Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів.

Забіг розпочнеться на майданчику біля Дитячого світу та проходитиме через центр міста, по Проскурівській. Завершення – на стадіоні «Поділля».

Як розповіли у громадській організації «Молодь за краще майбутнє», це наймасштабніший  забіг, з усіх, що вони проводили, адже на нього попередньо зареєструвались 150 учасників та учасниць.

“Мета пробігу – об’єднати молодь міста навколо ідей та принципів здорового способу життя, популяризувати активність та спорт в молодіжному середовищі, а також привернути увагу громадськості до питання потреби дітей та молоді у створенні умов, які б сприяли формування здорової особистості молодої людини”, – пояснюють активісти.

Для довідки. «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна трирічна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelēz International Foundation.

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Для цього протягом наступних трьох років буде залучено більше ніж 17 500 дітей у понад 500 школах по всій Україні.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS