Новини
Інфраструктура

Мешканці Нетішина залишились без парку, проте “з генделиками”

Мешканців Нетішина турбує відсутність території для парку та ринку. Як повідомляє “Нетішинська самооборона”, таку думку висловив Василь Адаменко в Газеті “Пост громадського контролю”.

Як заявляє Василь Адаменко, владі Нетішина не до парку, бо вона віддає площі під бізнес, тож на інше території на залишиться.

“У Нетішині ніякого і жодного парку для відпочинку населення вже не буде. Мало того, вже і території для нього не залишиться, бо при цьому мерові половина його площі вже і так роздерибанена, а з риторики голови – треба туди «запустити бізнес» – очевидно є запрошенням для улаштування генделиків у цьому місці. Так що навіть і інша влада, яка прийде після цієї, просто не зможе улаштувати парк, бо не буде де”, – обурюється чоловік.

За його словами, очевидно що крім плитки на тротуарах, більше нічого фінансуватись не буде. 

“Невже найгостріша проблема в місті з тротуарами, що треба закопувати гроші в землю? Та ще й у сніг, мороз та болото, як це роблять біля Торгового центру.  А з подальших висловлювань очільника стає зрозуміло, що в місті, дякуючи цій владі, не буде вже не тільки парків, фонтанів, громадських вбиралень, а навіть вже і міського ринку, бо  вони вже вирішили територію його продати”, – додає пан Василь.

Він наводить свідчення очевидців, що за каденції колишнього мера Івана Гладуняка дирекція атомної станції хотіла побудувати на території міського ринку інформаційний центр, що напевно було і непоганою ідеєю, але І.Гладуняк не допустив цього будівництва, щоб зберегти територію для міста.

“Міський голова заявив, що замість 500 продавців на ринку залишилось тільки 94. Я був на ринку 7-го та 9-го лютого, повірте, що там було продавців явно не 94, а в рази більше, хоча надворі ще була зима. Так що можна поздоровити нас, панове, цей мер хоче змусити тисячі містян їздити на базари в інші міста, але в яку вартість будуть нам обходитись куплені там продукти з урахуванням витрат на проїзд?! Але вибачте, навіть не кожен зможе це робити, наприклад, малозабезпечені люди, пенсіонери і т.д.”, – каже читач.

На думку чоловіка, після такого “керманича” залишиться хіба що сцена біля річки.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS