Новини
ДТП

Три автомобілі зіткнулись на Хмельниччині: всі подробиці

Учора, 8 квітня, близько 13.35 години на автодорозі «Житомир-Чернівці» поблизу села Правдівка Ярмолинецького району сталась потрійна ДТП. За даними поліції, троє людей отримали травми і були госпіталізовані до Ярмолинецької центральної районної лікарні.

Поліцейські встановили, що 20-річний хмельничанин на автомобілі «Фольксваген Гольф», рухаючись в напрямку селища Ярмолинці, не обрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем «Хонда Акорд» під керуванням 33-річного жителя Віньковецького району, який рухався попереду.

“Внаслідок зіткнення автомобіль «Хонда Акорд» викинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з мікроавтобусом «Фольксваген ЛТ» під керуванням 55-річного жителя міста Житомир, який рухався в напрямку Хмельницького”, – розповіли у поліції.

У результаті ДТП водій автомобіля «Фольксваген ЛТ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку. Чоловіка госпіталізували до реанімації. У його 53-річної пасажирки діагностували такі ж травми плюс перелом лівої п’яти. Жінку ушпиталили до травматології. Травми у вигляді саден та гематом отримав також водій автомобіля «Фольксваген Гольф». Він теж опинився в травматологічному відділенні Ярмолинецької центральної районної лікарні.

За фактом працівники Ярмолинецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS