Новини
Культура

У Хмельницькому визначили кращих танцюристів турніру «Spring Open Championship»

Турнір з бальних танців «Spring Open Championship» відбувся у Хмельницькому. На танцполі свою майстерність демонстрували  2000 спортсменів зі всієї України, а також з Молдови та Словаччини. Серед учасників – пари з Дунаївців, Старокостянтинова та представники близько 10 танцювальних клубів Хмельницького.

Наймолодшими учасниками стали 4-річні спортсмени. Вони виконали два танці – ча-ча-ча та вальс. Старші танцюристи змагалися у стандартній та латиноамериканській програмах та виконали 10 танців. Чимало учасників мають звання кандидатів у майстри спорту.

Змагання оцінювали 30 суддів з різних міст України. Кращі спортсмени, окрім кубків, отримали призи та сертифікати від хмельницьких торговельних закладів.

На турнірі відзначили і володарів призу глядацьких вподобань. Ними стали представники вінницького бально-спортивного клубу «Грація»  Максим Левицький та Аліна Матвеєва. Тренує пару Каріна Гладка. Танцюристів нагородив кубком один з партнерів змагань – хмельницький підприємець Сергій Хуторнюк, який долучається до організації турніру вже другий рік поспіль.

Турнір «Spring Open Championship» у Хмельницькому відбувся вдруге. Яскраве свято для танцюристів та глядачів влаштували  Дмитро Бідюк (танцювальна студія «Імперіал»), а також Олександр та Ірина Михайлови (танцклуб ««Dream»).

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS