Новини
Суспільство

Встановив рекорд і ледь не вбився: що робив Дмитро Комаров на Хмельниччині

Минулого тижня на Хмельниччину завітав відомий телеведучий Дмитро Комаров. Його зустрічали у двох містах: спочатку Дмитро відвідав Славуту, а згодом приземлився на аеродромі в Кам’янці-Подільському.

Як повідомляє Vdalo.info, Дмитро Комаров вирішив встановити рекордний політ та популяризувати розвиток малої авіації в Україні. Разом із досвідченими пілотами він вирушив у політ на невеличкому літаку. Дмитро здійснив рекордну кількість посадок за короткий період часу. До маршруту польоту команди увійшли понад 30 міст України.

Втім, політ міг закінчитись трагедією поблизу Кам’янця-Подільського. Через неякісне паливо вийшов з ладу паливний фільтр літака Дмитра Комарова. Про це телеведучий написав у соцмережах. За його словами, це трапилось через тих, хто розбавляє бензин на заправках.

“Це був дуже напружений момент. 200 людей, які урочисто зустрічали нас в місті, навіть не підозрювали, що ми можемо не долетіти. Зменшили оберти і швидкість до мінімуму, працювали насосом, дотягнули. Поки я годину спілкувався з людьми, колеги витягли паливний фільтр. Він був практично повністю забитий. Хоча перед стартом рекорду 2.5 дня назад на літак був встановлений новий… Таке паливо … Слава Богу, все обійшлося, ми промили фільтр і завершили місію”, – написав Дмитро Комаров.

Телеведучий у Кам’янці спілкувався з глядачами півгодини. Дмитро Комаров був приємно вражений увагою дітей. Хлопці та дівчата подарували йому свої малюнки. Ведучий фотографувався з глядачами, роздавав автографи та спілкувався з усіма. Присутні отримали позитивні враження та емоції від спілкування з Дмитром. Відмітимо, Кам’янець-Подільський Дмитро Комаров відвідав вже в останній, третій день мандрівки, яка розпочалась 5 квітня з міста Коломия на Івано-Франківщині. Житомир, Київ, Львів, Харків, Дніпро, Вінниця, Одеса та багато інших міст увійшли у маршрут польоту команди. Кам’янець-Подільський став 31-им у списку.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS