Новини
Суспільство

У селі біля Нетішина активісти самотужки ремонтують зупинку

Жителі Старого Кривина на власному прикладі доводять, що привести до ладу зупинку можна і за менші фінанси, головне було б бажання та кілька десятків пар сильних чоловічих рук. Активісти взялися ремонтувати сільську зупинку, яка розташована на дорозі загального користування і знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Як повідомляється на сторінці Виконавчого комітету Нетішинської міської ради у Фейсбуці,  приватний підприємець, який вже давно мав зробити її поточний ремонт, ніяк не міг взятися до роботи. Однак, за ініціативи місцевих активістів, 8 квітня ремонтні роботи розпочалися.

“Усі небайдужі мешканці об’єдналися, щоб привести до ладу зупинку, яка є обличчям села”, – розповідають ініціатори акції.

Селяни закупили усі необхідні матеріали, фарбу активістам надав односельчанин безкоштовно, наразі спеціалісти почали штукатурити стіни. На сьогоднішній день пророблений великий шматок роботи, однак, найцікавіше попереду. Старокривинці хочуть прикрасити зупинку, а тому, місцева художниця її розмалює. Який малюнок буде окрасою місця очікування транспорту активісти поки не знають, проте запевняють, що це буде щось пов’язане з історією села.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS