Новини
Події

На Хмельниччині з незаконного обігу вилучили партію пального на 650 тисяч гривень

На Хмельниччині податкові міліціонери вилучили з незаконного обігу велику партію пального вартістю 650 тисяч гривень. Про це повідомили у фіскальній службі області.

Фіскали встановили, що зі стаціонарної АЗС, розташованої на території регіону, один із місцевих жителів, не будучи зареєстрованим як фізична особа-підприємець та не маючи відповідних дозвільних документів, здійснює реалізацію дизельного пального.

За результатами проведених заходів з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 25 тисяч літрів дизельного пального вартістю 650 тисяч гривень та 2 ємності із автозаправною колонкою.

На правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.164 КУпАП – Порушення порядку провадження господарської діяльності.

Як зазначають податківці, у 2019 році це вже 7 факт викриття протиправної реалізації паливно-мастильних матеріалів. Торік на території області завдяки заходам, вжитим співробітниками податкової міліції, було припинено діяльність 32 незаконних АЗС, з яких реалізовувалось «ліве» пальне.

У фіскальній службі додають, що в усіх випадках правопорушники ігнорували вимоги законодавства, збуваючи підакцизну продукцію без відповідних документів та державної реєстрації і у такий спосіб вели свій тіньовий бізнес без сплати податків.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS