Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому з’являться багаторівневі паркінги

У Хмельницькому будуватимуть багаторівневі платні паркінги. Де саме, міська рада ще не визначилася. Розглядають кілька варіантів – це, зокрема, приміщення колишнього кінотеатру “Мир”, стоянка на Прибузькій біля ДЮСШ та інші, йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

“Є невеличка земельна ділянка в дворах біля Дитячого світу, ми вивчаємо зараз чи норми дозволять, вулиця Прибузька – це територія діючої стоянки біля ДЮСШ, Прибузька біля майбутнього Палацу творчості. Рішень по жодній ще немає”, – коментує міський голова Олександр Симчишин.

Багаторівневі паркінги зможуть суттєво розвантажити місто, вважає міський голова.

“Багаторівневі паркінги – це однозначно вимога часу, інакше ми завантажимо місто так, що не проїдеш, не пройдеш”, – каже Олександр Симчишин.

Найближчим часом поблизу автовокзалу №1 з’явиться перша платна однорівнева парковка. Така ж розміститься і на Львівському шосе. А от у центрі міста і поблизу залізничного вокзалу водіям можна і надалі паркуватись безкоштовно.

“Якщо говорити про Грушевського, Володимирську, ми свідомо пішли на те, що парковки мають бути безкоштовні, як і на залізничному вокзалі”, – додав Олександр Симчишин.

Детальніше у сюжеті:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS