Новини
Кримінал

Хмельницька поліція розшукує осіб, які вчинили розбійний напад на приватних підприємців

Близько 9-ї години ранку троє невідомих в масках поблизу ресторану «Колізей» по вулиці Курчатова у Хмельницькому напали на двох мешканців Донецької області, які займаються виготовленням ювелірних виробів.

Зловмисники, розпиливши сльозогінний газ у салон автомобіля потерпілих, відібрали у них сумку, у якій знаходилося близько 3,5 кг ювелірних виробів та грошові кошти у сумі близько 150 тисяч гривен.

З місця події нападники зникли на автомобілі «Форд», який згодом працівники кримінальної поліції знайшли спаленим неподалік місця вчинення розбійного нападу.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція зазначеної статті за розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліція просить відгукнутися усіх свідків та очевидців злочину. Анонімність гарантована. Інформацію можна надавати за номером 102.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS