Новини
Події

На Хмельницькій АЕС визначили призерів наукових доповідей серед молоді

17 квітня молодь ХАЕС випробовувала свої сили у галузі наукових досліджень. До уваги журі було представлено одинадцять робіт виробничого та соціально-профспілкового  спрямування.

Найкращою у  виробничому напрямку визнано роботу: «Використання відеоінструкції, як частини системи дистанційного навчання» Анни Кучмій, яка вже не вперше бере участь у цьому конкурсі, демонструючи високий рівень підготовки. Друге місце із роботою «Проблеми практичного використання інструментів попередження помилок у роботі оперативним персоналом ОП ЕЦ ВП ХАЕС» посіла Анна Закусіло. Особливості перспективи впровадження орбітального зварювання презентував у своїй роботі  Роман Мельничук, який став третім.

У соціально-профспілковому напрямку перше місце посіла Ірина Вагнер, яка представила роботу щодо формування та управління кадровим резервом керівників ВП ХАЕС. На другій сходинці Оксана Кордиш із доповіддю про використання системи зворотного зв’язку для виявлення соціальної напруженості в колективі. Про трудовий потенціал підприємства презентувала роботу Ганна Сулима, яка посіла третє місце.

Наступний етап конкурсу відбудеться у місті Києві, де змагатимуться молоді фахівці всіх АЕС України.

За словами заступника головного інженера з підготовки персоналу ВП ХАЕС Володимира Ісупова, такий конкурс вже став традиційним, де молоді фахівці не лише представляють свої доповіді, а і надають пропозиції з вдосконалення організаційно-технологічних процесів, які впроваджуються на підприємстві. Керівництво Хмельницької АЕС приділяє значну увагу для розвитку наукового потенціалу молоді, заохочуючи до нових знань та вдосконалення виробничих процесів.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS