Новини
Суспільство

На Хмельниччині з’являться 2 місцеві радіостанції

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців 5 форматного конкурсу з розбудови місцевого радіомовлення. Відтак Уу ФМ-просторі Хмельниччини з’являться 2 місцеві радіостанції. Про це повідомила у Фейсбуці представниця Нацради у Хмельницькій області.

Так, на частоті 103,3 МГц у смт Теофіполь мовитиме ТОВ “ПРО МЕДІА ГРУПП”, м. Городок. У Теофіполі ця ТРО також здійснює аналогове телемовлення, а в Полонному та Білогір’ї – цифрове. За право мовити на частоті 103,3 МГц “ПРО МЕДІА ГРУПП” змагалася з “Львівською хвилею”.

За частоту 105,7 МГц у Кам’янці-Подільському змагалися 4 конкурсанти: ТОВ “ПРО МЕДІА ГРУПП”, м. Городок, ТОВ “ТРК “ВСІМ РАДІО”, м. Хмельницький, ТОВ “ТРК “Львівська хвиля”, м. Львів, та ТОВ “ТРК Подолянин ТВ”, с. Абрикосівка Кам’янець-Подільського району. Переможцем визнано ТОВ “ТРК “Подолянин ТВ”. ТРО сьогодні здійснює проводове радіомовлення.

Нагадаємо, що у жовтні 2018 року на конкурс виносилися 2 частоти у Кам’янці-Подільському. Разом з мережевими мовниками участь у конкурсі брали і місцеві “Подолянин ТВ” і “Всім Радіо”. Тоді Національна рада пообіцяла оголосити конкурс у рамках проекту “Мовлення громад”.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS