Новини
Спорт

У 8-му полку спецпризначення відкрили сучасний майданчик для міні-футболу

У Хмельницькому турніром чотирьох футбольних команд відзначили у 8-му окремому полку спеціального призначення відкриття нового, сучасного майданчика для міні-футболу. У футбольних баталіях на новому майданчику полку спецпризначення перемогли дружба і командний дух, повідомляє прес-служба ДФС області.

“За результатами динамічних футбольних баталій чемпіоном турніру стала команда ДФС, яка на шляху до фіналу обіграла господарів поля – команду 8 полку і у фіналі здолала опір військовослужбовців 19-ї ракетної бригади”, – йдеться у повідомленні.

Проте, на думку капітана податківців начальника Головного управління ДФС Сергія Ковальчука, у кінцевому підсумку в футболі перемогла дружба: «Очевидно, що наша команда була найкращим чином налаштована на результативну гру і проявила високий командний дух. Водночас ми вдячні нашим суперникам і організаторам турніру за прекрасну можливість позмагатися майстерністю і, як кажуть, на ділі проявити свою любов до футболу, яка усіх нас об‘єднує і додає сил у роботі. Сподіваємось, на подальші спортивні зустрічі», – розповів Сергій Ковальчук.

Що стосується нестандартного формату відкриття спортивного майданчика, то слід віддати належне спецпризначенцям, які вирішили відійти від звичного розрізання стрічок, гучних промов і оркестрів.

«Товариський міні-турнір – ось найкращий спосіб відзначити відкриття цього чудового футбольного поля. На нашу пропозицію у такий спосіб взяти участь і цій події відгукнулися команди 19-ї ракетної бригади, Хмельницької міської ради на чолі з міським головою Олександром Симчишиним та Головного управління ДФС у Хмельницькій області», – підкреслив командир полку полковник Олег Нечаєв.

Щодо самого стадіону, то командир спецпризначенців зазначив, що його було збудовано за державні кошти. Матеріали, які використовувалися під час його спорудження, усі вітчизняного виробництва крім лише самого штучного покриття, яке замовляли в Туреччині.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS