Новини
Події

Хмельничани допомогли патрульним оштрафувати водія маршрутки

У Хмельницькому патрульні оштрафували водія маршрутки, який порушив правила. Допомогли виявити порушника небайдужі хмельничани, повідомляє прес-служба патрульних.

“Громадяни все активніше допомагають патрульним притягати до адміністративної відповідальності порушників ПДР. На початку місяця до патрульних звернулись громадяни та продемонстрували відео, у якому водій керуючи маршрутним транспортним засобом Mercedes, на перехресті вулиць Кам’янецька — Подільська, грубо порушив Правила дорожнього руху. Кермувальник маршрутного таксі, повернув ліворуч з крайньої правої смуги, з якої такий маневр є недозволеним”, – розповіли патрульні.

Зазначається, що 22 квітня патрульні розшукали цього водія маршрутки та притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 122 КУпАП та наклали на чоловіка стягнення у вигляді штрафу у сумі 255 гривень.

Нагадаємо, патрульні спільно із громадськими організаціями запустили проект «Громадськість на варті безпеки», тому не будьте байдужими, не ігноруйте правопорушення, свідками яких Ви стали та інформуйте про них патрульних на службу 102.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS