Новини
Події

З Хмельниччини за межі країни примусово видворили двох іноземців

На території області триває активна фаза операції “Мігрант”, мета якої полягає у виявленні порушників міграційного законодавства та притягненні їх до відповідальності.

Як повідомляють у міграційній службі області, у рамках заходів виявили двох іноземців-громадян Російської Федерації та Азербайджану, які не виконали попередньо прийняте рішення про примусове повернення у встановлений законодавством термін.

Враховуючи обставини справи, судами Хмельницької області щодо порушників міграційного законодавства прийняті рішення про затримання та поміщення їх до ПТПІ терміном на 6 місяців, а після проведення процедури ідентифікації зазначених осіб – примусово видворити за межі країни.

З метою виконання рішень суду, 23 квітня громадянина Азербайджану у супроводі працівників Міграційної служби та правоохоронних органів примусово видворено до країни походження через ОКПП “Київ” Бориспіль та на підставі ст.30 ЗУ” Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства” заборонено в’їзд в Україну терміном на 5 років.

Разом з тим, 24 квітня громадянина Російської Федерації примусово видворено за межі країни через державний кордон ПП “Сеньківка” із подальшою забороною в’їзду в Україну строком на 8 років.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS