Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині анонсували ремонт дороги державного значення

Працівники товариства з обмеженою відповідальністю «Новшляхбуд» з Полонного продовжують  підготовчі роботи з проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів км 28+900 – км 32+390 в м.Полонне по вул. Л.Українки, в районі ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. Про це повідомляють у Полонській міськраді.

Станом на 25 квітня, проводяться роботи з укладання вирівнювального шару асфальтобетону з перехрестя вул.Виноградна –Л.Українки по вул.Лесі Українки в сторону Площі Слави.

“Інформуємо громадян, що укладення вирівнюючого шару асфальтобетону не є завершенням ремонтних робіт, оскільки після нього на дорожнє покриття планується укладання верхнього шару асфальтобетонного покриття, товщиною не менше 5 см”, – наголошують у міськраді.

Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ просить мешканців громади та гостей міста ставитися з розумінням до роботи працівників ТОВ «Новшляхбуд», та вибачення за можливі тимчасові незручності і обмеження руху транспорту на  вулиці Лесі Українки.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS