Новини
Суспільство

Ще четверо учасників АТО на Хмельниччині отримали статус бійця-добровольця

На Хмельниччині чотирьом учасникам АТО вручено посвідчення, яке надає статус бійця-добровольця АТО. Про це повідомляє прес-служба облради.

Як зазначається, 24 квітня під головуванням заступника голови обласної ради Валерія Лескова відбулося чергове засідання комісії з надання у Хмельницькій області статусу бійця-добровольця антитерористичної операції. 

Після тривалого обговорення члени комісії проголосували за вручення посвідчень, які надають статус бійця-добровольця АТО, чотирьом учасникам антитерористичної операції, які брали участь у захисті територіальної цілісності на сході України. У присутності комісії Валерій Лесков вручив згадані посвідчення учасникам антитерористичної операції.

Загалом, за весь час роботи комісії посвідчення, яке надає статус бійця-добровольця АТО, отримали 37 учасників антитерористичної операції.

Як відомо, дана комісія створена у вересні 2017 року відповідним рішенням п’ятнадцятої сесії обласної ради з метою надання особам, які зареєстровані та проживають у Хмельницькій області і брали чи беруть у цей час участь у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не увійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів, статусу бійців-добровольців антитерористичної операції у Хмельницькій області.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS